Nejnovější recenze ze sekce Ohřívače rukou
- Funguje velmi dobře a je naprosto bezpečný. Klidně ho můžete nosit v zavřené kapse a bude příjemně hřát. Pokud ho vytáhnete z váčku na vzduch, tak se více rozpálí.
- Kvalita zpracování
- Rozměry skvělé
Funguje dle popisku . Mohu jen doporučit .
Velmi jednoduché používání, snadné obnovení gelu ve vodní lázni. Zahřeje ruce v kapsičce v mrazech. Používám zejména ráno, když čekám na autobus.
- Mám ho chvíli ale funguje skvěle.
- První použití je časově kratší.
- Jinak hřeje perfektně.
- Malý a opravdu hřeje.
- Někdy trošku zacítit benzín.
Nemůžu zatím hodnotit.Opravdu ho mám krátce...
Zippo 41068 12 h černý
Přidáno: 27. prosince 2024
(naposledy upraveno 27. prosince 2024)
Zakoupeno v Mojezapalovače.cz
Skvělý pomocník všude tam,kde Vám hrozí prochladnutí rukou. Používáme ho na rybách a zimní turistice. Ale jeho využití může omezit jen Vaše fantazie. Při správném naplnění nám vydržel hřát víc jak šestnáct hodin
- opravdu funguje, malá velikost
- Pěkně hřeje
- Docela i dobře padne do ruky
- Nevydrží ani 1,5 hodiny
- Má 4 diody pro zobrazení intenzity - úplně k ničemu. Svítí 4 a najednou nic a skončí vyhřívání.
Pěkná hračka, ohřeje dostatečně. Bohužel je vše devalvováno krátkou výdrží. Deklarovaných 3-6 hodin je výsměch. Mám 2 kusy, oba fungují stejně (málo)
OK
nulová kvalita zpracování, poškozená hořlavá síť už u nového produktu
Omlouvám se, šlo o dárky, ale ŽÁDNOU NEGATIVNÍ REAKCI jsem od obdarovaných nezaznamenal...;o)
nouzovka na výpravy
Skvělá věc do chladnějšího období
Nefunkční
- praktický ohřívač do kapsy
- funguje dobře
- dizajn
- slušná cena
- pro aktivaci vyžaduje sílu na promačknutí plíšku
Dobře fungující a dizajnově povedený výrobek, a to za dobrou cenu. Byl to dárek pro manželku, bere si ho občas do ponožky pro dobré usínání. Doporučuji.
Zatím nepoužito, neni zima
Splňuje to co jsem očekával. Víc hodnotit nemohu, čas ukáže
Zahřeje v chladném počasí, možnost opakovaného použití.
- Ještě jsem ohřívač rukou nepoužila, ale bude jistě hřát při sezení a lovu ryb.
Lifesystems Rechargeable s powerbankou
Staňa Domanský
Přidáno: 24. listopadu 2023
(naposledy upraveno 24. listopadu 2023)
Zakoupeno v Zapakuj.cz
Lifesystems Ohřívač rukou a powerbanka 2v1 od 829,- Kč. Chtěli jsme udělat radost prababičce na vánoce. Přišla pouze jedna část a i bez powerbanky. Takový přístup nedoporučujeme. Nenechte se nachytat.